top of page

Praktisch

Een afspraak maken

Algemeen nummer

03 760 6060

Secretariaat

03 760 2323

  • U kan via uw huisarts of rechtstreeks bij ons een afspraak maken. Dit kan via de centrale balie. U kan op de verschillende campussen terecht. Voor een vraag kan u op ons secretariaat terecht.

  • Indien u verhinderd bent gelieve dan ons ruim op tijd te verwittigen. Dit geldt zowel voor een consultatie als voor een operatie. Een administratieve kost zal worden aangerekend bij het niet tijdig verwittigen. 

Bereid uw bezoek voor

Medicatie

Verwijsbrief

  • Neem een lijstje mee van de medicatie die u chronisch neemt en van de medicatie die u voor uw aandoening al zou genomen hebben (druppels, antibiotica, andere). 

  • Verwijsbrief van de huisarts of doorverwijzende specialist meenemen is belangrijk. 

 

Aandachtspunten

eID

Betalen

  • Breng steeds uw elektronische identiteitskaart mee. Hiermee moet u zich altijd aanmelden bij het binnenkomen in het ziekenhuis aan de inschrijvingskiosken. U krijgt dan etiketten mee. Deze moet u meenemen en afgeven aan het secretariaat van onze poli. 

  • De consultatie wordt afgerekend aan het secretariaat op de polikliniek. Dit via bancontact. De aanvullende onderzoekingen die gebeurd zijn tijdens het consult worden via derde betalersregeling afgerekend. U krijgt thuis een factuur van de opleg. Al onze artsen werken gedeconventioneerd. 

© 2020 David Loose. Dienst Neus, Keel en Oor AZ Nikolaas. 

Moerlandstraat 1, 9100 Sint-Niklaas

Tel: 03 760 6060 of 03 760 2323

bottom of page